sievi-logo

Sievi Dual Comfort Plus XL: Extra High Arch tukipohjalliset

45,00 

  • Lesti: XL-lesti
Tuotetunnus (SKU): 00-99562-003-00H Osastot: ,
  • Ilmainen vaihto-oikeus
  • Nopea ja varma toimitus!
  • 30 päivän vaihto- ja palautus

Sievi Dual Comfort Plus XL: Extra High Arch – edistykselliset tukipohjalliset SieviBalance® -holvikaarentuella!

Sievi Dual Comfort Plus XL Extra High Arch tukipohjallisessa on SieviBalance® -holvikaarentuki joka lisää kiertojäykkyyttä ja jalan kontrollia. Nämä sopivat sinulle, jolla on erittäin korkea jalkaholvin kaari!

Nämä pohjalliset tuovat nimensä mukaisesti maksimaalista käyttömukavuutta kengillesi – iskuja vaimentava EVA-pohjakerros ja kantaosan sekä päkiän PORON®-iskuvaimennustyynyt vaimentavat tehokkaasti ulkopuolisia iskuja ja vähentävä rasitusta.  Innovatiivinen SieviBalance®-kiertojäykiste parantaa jalkineen kiertojäykkyyttä sekä jalan kontrollia, jonka ansiosta nilkkoihin kohdistuva rasitus vähenee merkittävästi.

Pehmeä ja miellyttävän tuntuinen pintamateriaali on hengittävä ja pohjallisen välikerros imee kosteutta samalla kuivuen nopeasti tarjoten jaloissasi miellyttävän tunteen.

Sievi Dual Comfort pohjalliset ovat antistaattisia ja ESD-hyväksyttyä. Voidaan pestä käsin.

Nämä XL-pohjalliset sopivat kenkiin, joissa on leveä lesti.

Sievi Dual Comfort Plus XL pohjallisia on saatavilla myös matalalle tai neutraalille jalkaholvin kaarelle sekä korkealle jalkaholvin kaarelle – valitse itsellesi sopivin vaihtoehto!


Toimituskulut

Nouto valitsemastasi Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa.

7,90 €

Toimitus suoraan kotiovellesi haluamaasi osoitteeseen. Postinjakaja soittaa ja sopii kanssasi sopivimman toimitusajankohdan.

12,90 €