Sievi työsandaalit

Sievi työsandaalit löydät meiltä!

Meiltä löydät laadukkaat ja ergonomisesti muotoillut Sievi työsandaalit useille eri aloille! Tutustu laajaan valikoimaamme erilaisia työsandaaleja miehille ja naisille ja valitse juuri omaan tarpeeseesi sekä tyyliisi sopivat sandaalit Sieviltä. Tilaa jo tänään – tarjoamme nopean, edullisen toimituksen sekä ilmaisen palautuksen!

Sievi työsandaalit monille eri aloille ja työtehtäviin 

Sievi työsandaalit sopivat useille eri aloille ja ne ovatkin suunniteltu nimenomaan niille, jotka tekevät seisomatyötä tai joutuvat kävelemään runsaasti työpäivän aikana. Työsandaalit ovat suosittuja erityisesti terveydenhoitoalan ammattilaisten, kokkien, ravintolatyötekijöiden ja muiden seisomatyötä tekevien keskuudessa! Sievi työsandaalit ovat tunnettuja ergonomisesta muotoilustaan – ne ovat tarpeeksi tukevat ja niissä on joustava pohja, joka tekee seisomisesta sekä kävelystä miellyttävää.

Myös työsandaaleja löydät useissa eri malleissa ja väreissä, voit siis valita vaihtoehdon joka sekä vastaa työsi antamiin vaatimuksiin että miellyttää silmää! Valikoimastamme löydät niin pistokkaat kuin perinteiset remmisandaalitkin. Musta on työkengissä monesti varma valinta, mutta meillä on saatavissa myös valkoiset työsandaalit, jotka ovat perinteisesti esimerkiksi terveydenhoitoalan ammattilaisten suosimia!

Sandaalimallinen työkenkä on hyvä valinta sisätyöhön, sillä se on helppo sujauttaa jalkaan ja myös riisua. Lisäksi ilma kiertää työsandaalissa paremmin kuin umpikengässä, eikä jalkahiki pääse kertymään kenkiin pitkän työpäivän aikana. Tyylikkäät työsandaalit sopivat hyvin myös kaupunkikäyttöön, eikä kesäisille työmatkoille ole välttämätöntä vaihtaa kenkiä ollenkaan!

Sievi työsandaalit on suunniteltu mukaviksi ja turvallisiksi työtehtävästäsi riippumatta. Ergonomisen muotoilun lisäksi työkenkien pitävä pohja on esimerkiksi ravintoloissa työskenteleville elinehto – lattiat ovat erityisesti märkänä usein liukkaita ja silloinkin on tärkeää pysyä pystyssä.

Yhdistävänä tekijänä Sievin työkenkien suunnittelussa korostuvat ennen kaikkea turvallisuus, luotettavuus ja mukavuus. Työkenkien ulkoasu on pääosin pelkistetty ja yksinkertainen, joskin valikoimasta löytyy myös tyylikkäällä kuosilla tai muulla pikantilla yksityiskohdalla varustettuja vaihtoehtoja.

Sievi on tunnettu erityisesti työ- ja turvakengistään, jotka suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Valitsemalla Sievi jalkineet tuet myös kotimaista työtä ja käsityökulttuuria. Pidä huolta jaloistasi – valitse uudet työsandaalit Sieviltä! Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa nyt!