Sievi miesten sandaalit

Parhaat miesten sandaalit tulevat Sieviltä

Meiltä löydät laadukkaat ja ergonomisesti muotoillut Sievi miesten sandaalit sekä työhön että vapaa-aikaan! Tutustu laajaan valikoimaamme erilaisia sandaaleja miehille ja valitse juuri omaan tarpeeseesi sekä tyyliisi sopivat sandaalit Sieviltä. Tilaa jo tänään – tarjoamme nopean, edullisen toimituksen sekä ilmaisen palautuksen!n.

Sievi miesten sandaalit töihin ja arkeen

Sandaalit kuuluvat ilman muuta kesään ja ovatkin merkittävä osa rentoa ja helppoa kesäpukeutumista, mutta sandaaleista on kuitenkin myös moneen muuhun! Kotimaiset Sievi miesten sandaalit ovat erittäin suosittuja muun muassa työkenkinä ja talven tullen sandaalit ovat osoittautuneet loistaviksi kotikengiksi. Koska sandaaleita on paljon erilaisia, on valintaa tehdessäsi hyvä huomioida myös niiden käyttötarkoitus.

Mallistoissamme on saatavana esimerkiksi perinteisiä remmisandaaleja avoimella kärjellä, mutta myös paljon jalkaan sujautettavia pistokkaita. Molemmissa on puolensa – avonaisissa sandaaleissa jalat pääset hengittämään tehokkaasti myös kesäkuumalla, mutta pistokkaat suojaavat jalkoja paremmin esimerkiksi monissa työtehtävissä. Erityisesti työkäytössä hieman jykevämmät ja näin myös jalalle tukevammat sandaalit ovat omiaan.

Esimerkiksi toimistotyössä, hoitoalalla sekä keittiöissä työskentelevät vannovat työsandaalien nimeen, sillä ne sopivat loistavasti sisällä käytettäväksi. Sievin työsandaalit ovat tukevat, ergonomiset ja kestävät kovaakin kulutusta. Erityisesti seisomatyötä tekeville sandaalien tulee olla mahdollisimman mukavat, mutta myös istua jalkaan juuri oikein. Toki myös vapaa-ajan käytössä sandaalien istuvuus ja muotoilu on äärimmäisen tärkeää – kaupunkikierrokset ja lomamatkojen rantabulevardit on huomattavasti mukavampi askeltaa hyvät sandaalit jalassa!

Sievi konepestävät työkengät-sandaalit ovat loistava valinta esimerkiksi hoito- ja keittiötöihin, mutta hengittävyytensä, keveytensä sekä useiden väri- ja kuosivaihtoehtojensa ansiosta ne käyvät mainiosti myös vapaa-aikaan. Umpikärkiset pistokkaat ovat ergonomiset ja valmistettu helposti puhdistettavista, kestävistä sekä tehokkaasti iskuja vaimentavista materiaaleista.

Meiltä saatavilla on myös metallittomia ja ESD-ominaisuuksilla varustettuja sekä öljyn- ja pesunkestäviä sandaaleja vaativampiin olosuhteisiin.

Kotimaista työtä

Miesten Sievi sandaalit ovat alusta loppuun suomalaista suunnittelua sekä tuotantoa! Laadukkaista materiaaleista valmistetut Sievi sandaalit valmistettu laadukkaista materiaaleista ja kestävät käytön lisäksi aikaa, kun muistat myös huoltaa niitä materiaalien vaatimalla tavalla. Esimerkiksi nahkasandaalit vaativat säännöllistä puhdistusta ja rasvausta kaikkien muidenkin nahkakenkien tavoin!

Tutustu valikoimaamme ja löydät juuri sinun tyyliisi sopivat miesten sandaalit niin työhön kuin vapaa-aikaan!