Pohjalliset ja tarvikkeet

Sievinetistä saat kaikki tarpeelliset Sievi kenkätarvikkeet helposti samasta osoitteesta! Pohjalliset ja kenkätarvikkeet ovat tärkeä osa kenkien käyttömukavuuden parantamista ja niiden hoitoa, jolloin kengät kestävät käytössä pidempään. Meiltä löydät muun muassa tukipohjalliset, liukuesteet, kenkienhoitotuotteet, kengännauhat, syylingit, jalkapöydänsuojat, them-ic akut ja laturit sekä sukat kaikkiin tilanteisiin!

Pidä jaloistasi ja kengistäsi huolta erilaisten kenkätarvikkeiden avulla – tutustu laajaan pohjallisten, sukkien ja muiden kenkätarvikkeiden valikoimaan ja tilaa tarvittavat jo tänään!

Kenkätarvikkeet edullisesti kaikkiin tarpeisiin!

Oikein istuvat kengät ovat kaiken A ja O, erityisesti työkengissä, joilla seisotaan mahdollisesti pitkiä aikoja kerrallaan. Erilaiset pohjalliset ovat oiva keino parantaa kenkien istuvuutta, sillä vaikka kengät olisivat oikean kokoiset, saattavat ne kaivata hieman apua istuakseen jalkaan täydellisesti. Pohjallisia on lukuisia erilaisia ja moniin eri käyttötarkoituksiin; jotkut helpottavat paineen tunnetta, lämpöpohjalliset taas tuovat luonnollisesti lisää lämpöä ja tukipohjalliset puolestaan tukevat jalkaholvia tehokkaasti. Valitse siis omiin käyttötarkoitukseesi sopivimmat pohjalliset tai pyydä apua valintaan ammattilaiselta!

Kenkien istuvuuden varmistamisen lisäksi myös niiden ylläpitäminen on äärimmäisen tärkeää. Muista siis huoltaa kenkiäsi ohjeiden mukaan, niin varmistat, että niistä on iloa mahdollisimman pitkäksi aikaa ja useiksi pitkiksi päiviksi! Hoito-ohjeet vaihtelevat kenkien materiaalien mukaan, joten ennen hoitotoimenpiteiden aloittamista varmista, että sinulla on tiedossa kenkien materiaali ja juuri sille sopivat hoitotuotteet. Muista myös käsitellä kengät ennen ensimmäistä käyttöä kyllästeaineella, joka sopii lähes kaikille kengille!

Pohjallisten ja kenkien hoitotuotteiden lisäksi löydät meiltä lukuisat muut tarpeelliset kenkätarvikkeet, kuten liukuesteet, kengännauhat, jalkapöydänsuojat, syylingit ja sukat! Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse omiin tarpeisiisi sopivimmat tuotteet. Voit myös pyytää apua meiltä esimerkiksi pohjallisten valintaan.

Tilaa jo tänään – tarjoamme edulliset hinnat ja nopean toimituksen ympäri Suomen!