Gore-Tex-kengät

Laadukkaat Sievi GORE-TEX® kengät – haastaviin ja vaihteleviin olosuhteisiin!

Korkealaatuiset Sievi GORE-TEX® työ- ja turvakengät löydät meiltä Sievinetiltä! GORE-TEX® kengät ovat oikea valinta vaihteleviin ja haastaviin olosuhteisiin – ne pitävät jalkasi kuivana, mutta samalla kuitenkin antavat jalkojesi hengittää tehokkaasti. Tutustu laajaan GORE-TEX® kenkien mallistoon ja valitse omaan käyttötarkoitukseesi sopivin vaihtoehto

Tilaa omasi jo tänään, tarjoamme nopean toimituksen ympäri Suomen sekä lukuisia eri maksutapoja – myös osamaksumahdollisuus!

Kaikki Sievi GORE-TEX® kengät on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, joten niiden laatuun voit luottaa! Sievin GORE-TEX® turva- ja työkengissä laatu ja turvallisuus yhdistyvät mukavuuteen. Nämä kengät ovat oikea valinta haasteellisiin työolosuhteisiin tai vapaa-ajan aktiviteetteihin, joissa kengältä vaaditaan kovaa suorituskykyä ja jalat joutuvat koville. Kun kaipaat kenkiä, jotka pitävät jalkasi kuivina päivästä toiseen, on valintasi Sievi GORE-TEX® kengät!

Mutta mitä on GORE-TEX®?

GORE-TEX® on kalvo, joka sijaitsee kengän päällis- ja vuorimateriaalien välissä. Se kestää 100% vettä, mutta hengittää silti erittäin tehokkaasti! GORE-TEX® on myös patentoitu kalvon teippaus. Kalvon toimintaperiaate perustuu kalvossa oleviin mikroskooppisen pieniin reikiin, joista vesipisarat eivät mahdu sisälle, mutta kehosta tuleva höyry mahtuu ulos. Näin kalvolliset kengät pitävät jalkasi kuivana, mutta antavat kuitenkin jalkojesi hengittää.

Kun ostat GORE-TEX® kengät voit olla varma, että niiden päälliset, saumojen langat, kengän nauhat ja kengän mukavuus ovat moneen kertaa testattu. GORE-TEX® kenkien päälliset valmistetaan korkealaatuisesta teknisestä tekstiilistä tai nahasta ja Gore Corparation valvoo GORE-TEX® kenkien laatua korkein standardein.

Näin huollat Sievin GORE-TEX® kengät oikein:

Kuten kaikkien muidenkin kenkien, myös GORE-TEX® kenkien huoltaminen on avainasemassa niiden kestävyyttä ajatellen. Koska GORE-TEX® kalvo sijaitsee kengän päällisen alla, on todella tärkeää kyllästää ja puhdistaa kenkä huolella. Märkä ja likainen pintamateriaali vaikuttavat muun muassa kalvon hengittävyyteen ja lämmöneristyskykyyn.
· Käytä kyllästettä, kuten WOLY WET BLOCKER suojasuihke jo ennen ensimmäistä käyttöä.
· Kuivunut lika ja kura on parasta pyyhkiä pois sienellä tai harjalla, Sievin GORE-TEX® kenkää voi myös huuhdella haalealla vedellä tarvittaessa.

Millainen sukka sopii Sievin GORE-TEX® kengissä käytettäväksi?

GORE-TEX® kengissä suosittelemme käyttämään aina teknisiä sukkia. Tekninen sukka hengittää ja siirtää kosteutta, jolloin kengän oma rakenne pääsee töihin parhaiten!

Panosta laatuun ja hanki Sievi GORE-TEX® työkengät, saappaat tai turvakengät meiltä!