Sievi varrelliset työkengät

Tilaa Sievi varrelliset työkengät edullisesti meiltä!

Valikoimastamme löydät laadukkaat Sievi varrelliset työkengät miehille ja naisille, jotka sopivat moniin erilaisiin työtehtäviin mutta myös vapaa-aikaan! Tutustu monipuoliseen mallistoomme, valitse omaan käyttöösi sopivin vaihtoehto ja tilaa työkengät nyt meiltä – tarjoamme nopean, edullisen toimituksen!

Laadukkaat Sievi varrelliset työkengät on ergonominen valinta

Työkenkien oikeanlainen istuvuus käyttäjänsä jalkaan on äärimmäisen tärkeää ja siksi niiden valintaan kannattaakin panostaa. Mikään ei ole inhottavampaa, kuin huonosti istuvat työkengät, erityisesti jos työssä liikutaan paljon. Lisäksi kengiltä vaadittavat ominaisuudet tulee ottaa huomioon jo valintaa tehdessä – pitäisikö kenkien esimerkiksi suojata myös kosteudelta ja tulisiko kengillä pysyä pystyssä myös talven liukkailla?

Varrelliset työkengät suojaavat jalkoja tehokkaasti ulkoisilta haittatekijöiltä, mutta lisäksi korkeampi varsi tukee nilkkaa epämukavassa maastossa ja voi auttaa välttämään esimerkiksi nyrjähdyksiä. Varrelliset työkengät ovat siis hyvä valinta muun muassa työhön, jossa liikutaan paljon vaativassa maastossa. Mallistostamme löydät myös esimerkiksi varrelliset työkengät pitävällä GripStep®-pitopohjalla sekä lämpimällä karvavuorella eli meiltä löydät siis kengät kaikkiin vuodenaikoihin!

Laadukkaat materiaalivalinnat ja kotimainen suunnittelu takaavat sen, että Sievi varrelliset työkengät kestävät aikaa ja pohjoismaiset olosuhteet. Monet varrelliset Sievi työkengät on valmistettu korkealaatuisesta nahasta, joka kestää parhaimmillaan vuosikausia. Työkengät ovat kuitenkin kovassa käytössä, joten muistathan myös hoitaa niitä kenkien ansaitsemalla tavalla! Säännöllisellä huollolla pidät kenkäsi aina valmiina uuteen työpäivään.

VINKKI: Jos kaipaat lisää tilaa jaloille ja varpaille, valitse Sievin XL-lesti! Muista myös, että sukkavalinta vaikuttaa merkittävästi kenkien istuvuuteen.

Panosta laatuun ja hanki varrelliset Sievi työkengät meiltä! Sievin kengät ovat aidosti kotimainen tuote, sillä suunnittelun lisäksi ne myös valmistetaan Suomessa. Hankkiessasi työkengät Sievin mallistosta tuet siis samalla myös suomalaista työtä ja voit olla varma, että ne toimivat juuri pohjoismaiden vaihtelevissa olosuhteissa!

Tilaa omasi nyt meiltä!