Sievin vapaa-ajan kengät

Hanki laadukkaat Sievi vapaa-ajan kengät meiltä!

Sievi vapaa-ajan kengät sekä naisille että miehille löydät Sievinet -verkkokaupasta! Meillä on laaja valikoima laadukkaita Sievi jalkineita vapaa-ajan harrastuksiin sekä päivittäiseen arkikäyttöön.

Korkealaatuiset Sievi vapaa-ajan kengät ovat alusta loppuun kotimaista tuotantoa – suunnittelun lisäksi myös Sievi kenkien valmistus tapahtuu Suomessa. Hankkimalla Sievin jalkineet meiltä tuet siis samalla suomalaista työtä ja käsityökulttuuria! Tutustu laajaan mallistoomme ja tilaa uudet vapaa-ajan kenkäsi nyt meiltä!

Sievin vapaa-ajan kengät netistä

Monipuolisesta Sievin vapaa-ajan kenkien valikoimasta löydät oikeat kengät juuri sinulle päivittäiseen käyttöön, niin kaupungille kuin maastoonkin. Sievi kenkien salaisuus on pitkäjänteisen kenkien suunnitteluprosessin ja valmistuksen synnyttämässä muotoilussa: Sievin vapaa-ajan kengille ja muille jalkineille ovat ominaisia mukavan pehmeä lesti ja yksinkertainen, tyylikäs ulkonäkö! Sievin vapaa-ajan kengät ovat varma valinta moneen eri käyttöön!

Sievin vapaa-ajan kengät valmistetaan elävään elämään

Sievin vapaa-ajan jalkineet suunnitellaan ja valmistetaan elävään elämään. Siksi valitessasi Sievin kengät et joudu varomaan jokaista vesilätäkköä tai jäälänttiä. Näiden kenkien vahvuuksia ovat erityisesti kestävyys ja turvallisuus. Vapaa-ajan jalkineissa on paljon samoja ominaisuuksia kuin Sievin tunnetuissa turva- ja työjalkineissa, kuten laadukkaat pintamateriaalit ja FlexStep-pohja. Siksi ne kestävät, kestävät ja kestävät. Valitessasi vapaa-ajan kengät Sieviltä voit olla varma, että ne kestävät sesongista toiseen.

Laadukkaiden työ- ja turvajalkineiden lisäksi löydät meiltä Sievi kävelykengät ja Sievi nilkkurit vaikkapa kaupungille tai pitkille kävelyille koiran kanssa. Sievi kumisaappaat ovat loistava valinta syksyn sateisiin tai puutarhatöihin ja Sievi sandaalit hemmottelevat jalkojasi lämpimillä ilmoilla sekä lomamatkoilla! Sievi vaelluskengät ja metsästyskengät ovat omiaan pitkille metsäretkille sekä jahtimatkoille, joilla kengiltä vaaditaan äärimmäistä kestävyyttä ja tukea jalalle.

Sievi Goretex kengät ovat kuin tehty suomalaisiin, erityisesti ilmojen puolesta haastaviin olosuhteisiin, eikä sinun tarvitse enää huolehtia kastuvista jaloista. Sievi talvikengät pitävät sinut turvallisesti pystyssä liukkaissa talvikeleissä ja esimerkiksi nastakengät ovat klassikkotuote, joka ei mene muodista pois!

Panosta laatuun ja tutustu Sievi vapaa-ajan kenkien valikoimaamme ja tilaa omasi nyt!