Sievi Roller-kengät

Sievi Roller-kengät ovat oikea valinta mukavuudenhaluisille! Kaikki Roller jalkineet on varustettu patentoidulla BOA®-kiristysmekanismilla, joka tekee kenkien pukemisesta, riisumisesta ja käytöstä helppoa ja nopeaa. Roller turvakengät löydät Sievinetistä laajan valikoiman aina matalista turvakengistä maihareihin saakka ja monille eri aloille!

Tilaa omat Roller turvakengät jo tänään tai tutustu tulostettavaan turvakenkä-kuvastoomme, jonka löydät tästä. Kuvaston avulla sinulla on mahdollisuus tutustua laajaan valikoimaan rauhassa esimerkiksi yhdessä työnantajan tai työkaverien kanssa!

Sievi Roller-kengät BOA®-kiristysmekanismilla

Sievin Roller -kengät ovat ehdottomasti kaikkien aikojen näppärimmät turvakengät mallista riippumatta. Kaikki Roller turvakengät on varustettu patentoidulla BOA®-kiristysmekanismilla, joka tekee kenkien pukemisesta, riisumisesta ja käytöstä helppoa ja nopeaa. BOA®- kiristysmekanismi toimii kirjaimellisesti kädenkäänteessä, sillä rullaa pyöräyttämällä saat säädettyä jalkineiden istuvuuden juuri omaan jalkaasi sopivaksi. Rullaa nostamalla nauhoitus vapautuu ja saat kengät jalastasi ennen kuin huomaatkaan!

BOA® Fit System on loistava esimerkki onnistuneesta kehitystyöstä, sillä tätä näppärämpää tapaa kenkien pukemiseen ja riisumiseen ei ole tehty. Kiinnitysmekanismi itsessään koostuu kolmesta osasta: mikrosäädettävästä kiekosta, supervahvasta kevyestä nauhasta ja ohjureista, jotka aiheuttavat mahdollisimman vähän kitkaa. Tuloksena on ainulaatuinen rakenne joka on omiaan työ- ja turvakenkiin.

Roller turvakengät on varustettu myös turvallisuus omainaisuuksilla, kuten naulaanastumissuojat, varvassuojat ja sahasuojat. Lisäksi kengät valmistetaan materiaaleista jotka ovat vettä, öljyä ja aina 300 ºC asti kuumuutta kestävät. Jos tarvitset turvakengät korkeaa hygieniatasoa vaativiin kohteisiin, niin valitse mikrokuitupintaiset kengät, jotka ovat vettähylkivät ja säännöllistä pesua kestävät. Talvea vastaan voit taas varustautua kengillä, joissa on lämpövuori ja liukastumisenesto.

Sievi Roller turvakenkiä löydät meiltä laajan valikoiman; matalat turvakengät, turvanilkkurit ja turvamaiharit – kaikki nämä saat myös BOA® -kiristimellä. Tutustu ja tilaa omasi jo tänään!