Sievi turvakengät

Sievi turvakengät ovat Suomessa valmistettuja ja kiistatta markkinoiden laadukkaimpia turvajalkineita työhön kuin työhön! Sievin laajasta turvakenkien mallistostamme löytyy vaihtoehto kaikkiin työtehtäviin ja olosuhteisiin. Valitse Sievin turvajalkineet, jos haluat työhösi mukavuuden lisäksi edelläkävijän laatua, loistavat materiaalit, erinomaisen käyttömukavuuden ja niin tyylikkään muotoilun, että kenkiä käyttää mielellään työn ulkopuolellakin!

Kotimaiset Sievi turvakengät edullisesti

Hyvä työpäivä lähtee hyvistä turvakengistä! Laadukkaat turvakengät ovat ehdottomat monissa eri työtehtävissä aina rakennustyömailta keittiöihin ja niiden pääasiallinen tehtävä on parantaa työturvallisuutta sekä auttaa välttämään työtapaturmia. Turvakenkien tärkeimpiä ja tyypillisimpiä ominaisuuksia ovat esimerkiksi varvas- sekä naulaanastumissuojat, jotka suojaavat jalkaa pohjan läpi tunkevilta teräviltä esineiltä. Lisäksi mukavuus on yksi turvakenkienkin tärkeimmistä ominaisuuksia, eikä tyylikäs muotoilu

Sievi turvakenkien valmistuksessa on panostettu erityisesti kulutusta kestäviin materiaaleihin ja niiden monipuolisiin ominaisuuksiin. Valitse Sievi turvakengät tarpeidesi mukaan – kaipaatko turvakengät joissa on naulaanastumissuoja, varvassuoja, sahasuoja tai jotka ovat vettä, öljyä ja jopa 300 ºC kuumuutta kestävät. Valikoimastamme löytyy tietenkin myös kengät, jotka ovat nappivalinta talvea vastaan lämpövuoren ja liukastumiseston ansiosta. Korkeaa hygieniatasoa vaativiin kohteisiin kannattaa ottaa mikrokuitupintaiset kengät, jotka ovat vettähylkivät ja pesua kestävät.

Sievi turvakenkien valikoima on valtava – meiltä löydät niin matalat turvakengät, turvamaiharit ja kumisaappaat, talviturvakengät, turvasandaalit ja paljon muuta! Olipa mielessäsi millaiset turvakengät tahansa, Sievin mallistosta löydät varmasti sopivan parin. Tulostettava kuvastomme löydät täältä – sen avulla voit tutustua mallistoihimme rauhassa esimerkiksi yhdessä työkaverien tai työnantajan kanssa.

Kotimaiset Sievi työkengät suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun saakka Suomessa, joten valitsemalla Sievi jalkineet tuet samalla myös kotimaista työtä! Pidä huolta jaloistasi myös töissä ja valitse uudet työkengät Sievin kattavista mallistoista! Tutustu valikoimaamme ja tilaa nyt – nopea toimitus ja myös osamaksumahdollisuus!