Sievi turvamaiharit

Kotimainen Sievi on tunnettu erityisesti työ- ja  turvakengistään. Laadukkaat materiaalit, ergonominen muotoilu ja monipuoliset ominaisuudet tekevät Sievi turvakengistä ehdottomasti yhdet alansa parhaista. Sievi turvamaiharit ovat jaloillesi oikea, käytännöllinen valinta moniin eri työtehtäviin ja miksipä ei myös vapaa-ajan aktiviteetteihin. Sievi turvamaiharit löydät meiltä monissa eri malleissa, väreissä ja erilaisilla ominaisuuksilla varustettuna, jotka tuovat lisää turvallisuutta!

Tilaa omat turvamaiharit jo tänään tai tutustu tulostettavaan turvakenkä-kuvastoomme, jonka löydät tästä. Kuvaston avulla sinulla on mahdollisuus tutustua laajaan valikoimaan rauhassa esimerkiksi yhdessä työnantajan tai työkaverien kanssa!

Kotimaiset Sievi turvamaiharit suojaavat jalkoja tehokkaasti työssä ja vapaa-ajalla!

Turvakengät on luotu parantamaan työturvallisuutta ja ne auttavatkin välttämään esimerkiksi työtapaturmia huomattavasti. Turvakenkiä suositellaan käytettäväksi usein erityisesti raskaammilla aloilla, kuten rakennustyömailla. Laadukkaat turvamaiharitt ovat ehdoton valinta moniin eri työtehtäviin, mutta ne soveltuvat hyvin myös vapaa-ajan käyttöön. Muiden turvakenkien tapaan myös turvamaiharit on usein varustettu esimerkiksi varvas- ja naulaanastumissuojilla, jotka suojaavat jalkaa pohjan läpi tunkevilta teräviltä esineiltä. Lisäksi korkeampi varsi suojaa jalkaa muilta ulkoisilta haitoilta, mutta myös tukee nilkkaa erityisen tehokkaasti. Siksi turvanilkkurit ovat oiva valinta esimerkiksi silloin, kun on tarvetta kulkea epätasaisessa maastossa tai olosuhteet vaihtelevat.

Sievi turvamaiharit on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, eli Sievi turvakengät ovat aidosti kotimainen valinta! Turvamaiharimme on ergonomisesti muotoiltu ja ne istuvat loistavat juuri pohjoismaiseen jalkaan! Laadukkaat, kulutusta kestävät materiaalit tekevät turvanilkkureista varman valinnan, jotka pitävät jaloistasi huolta työpäivästä toiseen. Sievin työkengissä on lukuisia erilaisia turvaominaisuuksia: naulaanastumissuojat, varvassuojat tai sahasuojat. Nilkkureiden joukosta löytyy niin vettä, öljyä ja jopa 300 ºC kuumuuttakin kestäviä vaihtoehtoja. Lisäksi voit valita perinteisten nauhanilkkureiden sijaan halutessasi kengät näppärällä BOA-kiristimellä, jonka ansiosta kenkien jalkaan laitto sujuu helposti ja nopeasti. Valitse siis juuri omiin tarpeisiisi parhaiten vastaavat Sievi turvamaiharit!

Pidä huolta jaloistasi myös töissä ja valitse uudet työkengät Sievin kattavista mallistoista! Tutustu valikoimaamme ja tilaa nyt – nopea toimitus ja myös osamaksumahdollisuus!