Sievi turvasaappaat

Valikoimastamme löydät laadukkaat Sievi turvasaappaat erilaisiin työtehtäviin sekä vaativiin vapaa-ajan harrastuksiin ja aktiviteetteihin. Sievi turvasaappaat suojaavat jalkoja kolhuilta ja erilaisilta ulkoisilta vaaratekijöiltä. Tutustu laajaan mallistoomme ja tilaa Sievi turvasaappaat, jotka sopivat juuri sinun käyttötarkoitukseesi! Meiltä löydät niin kevytsaappaat kuin tukevammatkin turvasaappaat monipuolisilla ominaisuuksilla.

Mikäli epäröit eri mallien välillä tai kaipaat apua oikeiden ominaisuuksien valinnassa, autamme myös mielellämme löytämään oikean parin esimerkiksi verkkokauppamme chatissa! Voit myös tulostaa turvakenkä-kuvastoomme, jonka löydät tästä. Kuvaston avulla voit rauhassa tutustua laajaan valikoimaan esimerkiksi yhdessä työkaverien tai työnantajan kanssa!

Kotimaiset ja laadukkaat Sievi turvasaappaat sopivat moniin eri tarpeisiin

Laadukkaat Sievi turvasaappaat ovat ehdottomat monissa eri työtehtävissä, mutta lisäksi ne sopivat hyvin myös vapaa-aikaan. Turvasaappaat suojaavat jalkoja monilta ulkoisilta haitoilta ja ne ovatkin omiaan ulos sijoittuvissa, raskaiden alojen työtehtävissä. Työkenkinä turvasaappaat ovat tarpeelliset esimerkiksi rakennustyömaille, metsureille ja koneen kuljettajille. Turvallisuusominaisuuksien lisäksi vedenpitävät turvasaappaat suojaavat jalkoja erityisesti kosteudelta, mutta korkea varsi suojaa tehokkaasti myös kylmyydeltä ulkotöissä tai harrastuksissa.

Monipuolisten turvaominaisuuksien ansiosta jalkasi pysyvät turvassa pitkien työpäivien aikana ja monesti Sievi turvasaappaat on varustettu esimerkiksi varvas- ja naulaanastumissuojilla, jotka suojaavat jalkaa pohjan läpi tunkevilta teräviltä esineiltä. Lisäksi korkeampi varsi suojaa jalkaa muilta ulkoisilta haitoilta, mutta samalla se tukee myös nilkkaa tehokkaasti. Lisäksi turvasaappaistamme löydät tarpeidesi mukaan myös esimerkiksi öljynkestäviä tai pakkasiin suunniteltuja, vuorellisia vaihtoehtoja.

Ergonominen muotoilu, laadukkaat materiaalit sekä monipuoliset ominaisuudet tekevät Sievi turvajalkineista ehdottomasti yhdet alansa parhaista. Sievi turvasaappaat suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun saakka Suomessa, joten valitsemalla Sievi jalkineet tuet myös kotimaista työtä. Pidä huolta jaloistasi – valitse uudet työkumisaappaat Sieviltä! Tutustu valikoimaamme ja tilaa nyt!

Tutustu laajaan valikoimaamme nyt ja tilaa omasi. Tarjoamme nopean ja edullisen toimituksen ympäri Suomen!