Sievi kumisaappaat & kevytsaappaat

Laadukkaat Sievi kumisaappaat ja kevytsaappaat miehille ja naisille

Sievi kumisaappaat pitävät jalat kuivina! Valikoimassamme on runsaasti laadukkaita Sievi kumi- ja kevytsaappaita, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle sopivat. Sievi kumisaappaat ovat suomalaista suunnittelua ja tuotantoa alusta loppuun ja ne valmistetaan Sievin sekä Oulaisten tehtaalla, eli valitsemalla Sievi kengät tuet myös kotimaista työtä. Tilaa kumisaappaat nyt, ennen kuin sukkasi kastuvat!

Sievi kevytsaappaat soveltuvat töihin ja vapaa-aikaan

Kumisaappaat ovat olleet suomalaisten suosikkituote vuodesta toiseen, eikä näitä kenkäteollisuuden helmiä tulla syrjäyttämään tulevaisuudessakaan. Suomessa haastava ilmasto on tehnyt sen, että kumisaappaita tarvitaan oikeastaan jokaisena vuodenaikana. Olipa sitten kevät, kesä, syksy tai talvi, ovat kumisaappaat hittituote, jotka tulisi löytyä jokaisen suomalaisen kenkäkaapista.

Sievi kumisaappaat ovat niin kutsutut kevytsaappaat, eli ne ovat nimensä mukaisesti perinteisiä Nokialaisia kevyemmät, mutta todella mukavat jalassa ja ne kestävät hyvin myös kulutusta. Keveytensä ansiosta Sievi kumisaappaat Lisäksi Sievi kevytsaappaiden pohja on kuvioitu, joten näillä on turvallista talsia myös liukkaammilla keleillä vaikkapa kevätjäillä.

Vaikka perusidea onkin kaikissa kumisaappaissa sama, eli pitää jalat kuivana, ovat kumisaappaat yllättävänkin monipuolisia kenkiä ja ne sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Sen lisäksi, että kumisaappaissa jalat eivät kastu, suojaa saappaiden pitkä varsi myös muilta ulkopuolisilta haitoilta. Kumisaappaat ovatkin suosittuja niin puutarhatöissä, metsästyksessä, pilkkiessä tai jokapäiväisessä elämässä erityisesti maaseudulla. Kumisaappaat soveltuvat myös moniin työtehtäviin ja Sievi kumisaappaat ovatkin saatavilla myös turvakärjellä!

Sievi kumisaappaat sopivat sekä naisille että miehille ja kokovaihtoehtoja meiltä löytyy aina koosta 35 kokoon 47 asti! Saappaita on saatavilla sekä perinteisen mallisena, että vaihtelua kaipaaville myös nauhoilla varustettuna. Sievi saappaat löydät useissa eri väreissä, eli aina ei kumisaappaissakaan tarvitse tyytyä pelkkään mustaan.

Tutustu valikoimaan ja tilaa omat Sievi kevytsaappaat meiltä! Tarjoamme laajan valikoiman lisäksi nopean, edullisen toimituksen sekä ilmaisen palautuksen!