Sievi turvakengät nastoilla

Pohjoismaisen haastaviin talviolosuhteisiin suunnitellut Sievi turvakengät nastoilla on oikea valinta silloin, kun työskentelet ulkona tai harrastukset vaativat turvakengät! Tutustu nastallisten turvakenkien valikoimaamme – nämä ovat parasta mitä talvella voit jalkaasi laittaa! Tilaa jo tänään, tarjoamme edulliset hinnat ja nopean toimituksen ympäri Suomen!

Mikäli epäröit eri mallien välillä tai kaipaat apua oikeiden ominaisuuksien valinnassa, autamme myös mielellämme löytämään oikean parin. Halutessasi voit myös tulostaa turvakenkä-kuvastoomme, jonka löydät tästä. Kuvaston avulla voit rauhassa tutustua Sievi turvakenkien valikoimaan esimerkiksi yhdessä työkaverien tai työnantajan kanssa!

Sievi Spike turvakengät ovat oiva valinta pohjoismaisiin olosuhteisiin

Sievi Spike turvakengät nastoilla on tehty haastaviin, pohjoismaisiin olosuhteisiin ja ne on suunniteltu aidosti ammattilaisilta ammattilaisille. Nastakengät ovat olleet klassikko pohjoisen talvessa jo kautta aikojen ihmisten arkikäytössä, ja onneksi nykyään vaihtoehtoja löytyy myös vaativaan työkäyttöön. Kotimainen Sievi onkin tehnyt töitä paremman työturvallisuuden ja viihtyvyyden eteen luomalla entistä parempia työ- ja turvajalkineita ja vuosikymmenten ajan!

Sievin uudet Spike nastakengät on tehty torjumaan talven tuomaa liukkautta! Patentoitu ja kenkiin integroitu nastamekanismi mahdollistaa nastojen kääntämisen kengänpohjan sisään silloin, kun niitä ei tarvita! Ominaisuuden ansiosta voit näillä kengillä astua huoletta myös sisätiloihin tarvittaessa huolehtimatta esimerkiksi lattioiden naarmuuntumisesta. Spike -malliston turvakengistämme löydät myös tarpeelliset turvallisuus ominaisuudet valintasi mukaan, kuten esimerkiksi varvas- ja naulaanastumissuojat, jotka suojaavat jalkaa pohjan läpi tunkevilta teräviltä esineiltä. Sievi Spike turvakengät nastoilla ovat ehdottomasti oikea valinta talven työtehtäviin!

Sievi talvityökengät on kehitetty ennen kaikkea turvallisiksi ja mukaviksi käyttää. Työkäytön lisäksi kengät sopivat kuitenkin myös päivittäiseen käyttöön ja vaikka kaupungin liukkaille kaduillekin. Lisäksi mallistomme talviturvakengät soveltuvat loistavasti erilaisiin ulkoaktiviteetteihin. Saapasmalliset talvikengät ovat omiaan esimerkiksi keväisinä pilkkipäivinä!

Laajasta mallistosta löydät jokaiseen työtehtävään tai arkiaskareeseen sopivat turvakengät, tutustu ja tilaa kätevästi netistä!