Sievi turvasandaalit

Sievi turvasandaalit ovat loistava valinta lämpimille keleille tai sisätiloissa työskentelyyn! Turvasandaalit ovat kevyet ja hengittävät, mutta kuitenkin tukevat – ja ennen kaikkea turvalliset. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa Suomessa suunnitellut ja valmistetut Sievi turvasandaalit jo tänään!

Mikäli epäröit eri mallien välillä, autamme myös mielellämme oikean parin valinnassa esimerkiksi verkkokauppamme chatissa! Voit myös tulostaa turvakenkä-kuvastoomme, jonka löydät tästä. Kuvaston avulla voit rauhassa tutustua laajaan valikoimaan esimerkiksi yhdessä työkaverien tai työnantajan kanssa!

Sievi turvasandaalit sopivat moniin eri työtehtäviin

Kuten Sievin muutkin sandaalit, myös turvasandaalit soveltuvat loistavasti kesäisiin työpäiviin, mutta myös sisätiloissa työskentelyyn. Turvasandaalit ovat turvalliset ja tukevat, mutta kuitenkin kevyet ja mahdollistavat jaloille tehokkaan hengittävyyden. On hyvä muistaa, että työkäytön lisäksi turvasandaalit sopivat hyvin myös arkikäyttöön ja harrastuksiin, kuten vaikkapa talleille tai puutarhahommiin.

Turvasandaalivalikoimastamme löydät esimerkiksi komposiittisella turvakärjellä ja naulaanastumissuojalla varustetut hengittävät ja joustavat antistaattiset turvasandaalit, jotka soveltuvat loistavasti esimerkiksi rakennustyömaille – etenkin, jos staattinen sähkö voi aiheuttaa työmaalla riskitilanteita. Hoito- ja keittiötöihin sopivat mainiosti esimerkiksi ergonomiset pistokkaat, joissa on turvakärki, kosteutta kestävä pintamateriaali sekä tukeva pohja. Muista aina tarkistaa myös kengän turvaominaisuudet muiden, jotta ne soveltuvat juuri sinun käyttötarkoitukseesi! Lisäksi työkäyttöön tulevissa kengissä on syytä kiinnittää erityistä huomiota kenkien istuvuuteen, etenkin kun työssä kävellään ja seisotaan paljon.

Kotimaista työtä

Kotimainen Sievi on tunnettu nimenomaan työ- ja turvakengistään! Sekä Sievi kenkien suunnittelu että tuotanto tapahtuu Suomessa, joten valitessasi Sievin kengät tuet samalla myös suomalaista työtä. Sievi on toiminut alalla jo vuodesta 1951 luvulla ja on nykyään Pohjois-Euroopan johtava kenkävalmistaja, joka työllistää jo yli 500 työntekijää.

Tutustu laajaan mallistoomme Sievin turvasandaaleita ja löydä juuri sinulle sopiva pari! Tarjoamme edulliset hinnat ja nopean toimituksen ympäri Suomen!