Sievi miesten talvikengät

Parhaat miesten talvikengät löydät kotimaiselta Sieviltä

Sievinetin verkkokaupasta löydät Sievi miesten talvikengät moneen makuun ja vaativiinkin olosuhteisiin! Sievin kengät ovat tunnettu laadustaan ja mikä parasta, ne on sekä suunniteltu että valmistettu alusta loppuun Suomessa, joten hankkimalla Sievi kengät tuet samalla suomalaista työtä. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa talven pelastajat meiltä jo tänään – tarjoamme nopean, edullisen toimituksen!

Sievi miesten talvikengät on suunniteltu ennen kaikkea haastaviin suomalaisiin sääoloihin. Pohjoinen talvi voi tuoda tullessaan vaikka millaisia kelejä: on kylmää, tuulista, lumista, märkää, liukasta.. Näihin olosuhteisiin kenkien valinta kannattaa tehdä tarkkaan – miten siis saada jalat ja varpaat pysymään kuivina ja lämpiminä? Vastaus on yksinkertainen: kotimaisilla Sievin talvikengillä!

Turvalliset ja tyylikkäät talvikengät Sieviltä

Vaikka Sievi talvikengät on kehitetty ennen kaikkea turvallisiksi ja mukaviksi käyttää, ei tyyliä ole kuitenkaan unohdettu: valikoima kattaa tyylikkäät talvikengät joka tarpeeseen! Päivittäiseen käyttöön, kaupunkiarkeen tai vaikkapa toimistolle soveltuvat siistit talvikengät esimerkiksi hieman lyhyemmällä varrella. Maastoon ja ulkoiluun sopivat hieman järeämmät talvikengät, jotka pitävät jalkasi kuivina ja lämpiminä haasteellisissakin olosuhteissa. Valikoimassa on paljon eri värejä ja nahkatyyppejä, joiden joukosta voit valita omaan tyyliisi sopivimman vaihtoehdon!

Sievin miesten talvikengät sisältävät monia erityisominaisuuksia, jotka tekevät niistä yhdet markkinoiden parhaista jalkineista talvisiin olosuhteisiin.

Kaikissa Sievin talvikengissä on miellyttävä FlexStep®-kiilapohja, joka pitää pakkasessakin. Lisää pitoa kaipaavalle Sievi GripStep®-pitopohja on erinomainen valinta pakkaskeleillä sen kitkaominaisuuden takia.

Kenkien lämmin fleecevuori ja alumiinihuopapohja pitää jalat ja varpaat taatusti lämpiminä. Toki myös sukkien merkitys on erityisesti talvella suuri, joten muistathan valita olosuhteisiin sopivat sukat! Esimerkiksi Sievin merinovillasta valmistetut sukat ovat omiaan talveen – merinovilla hengittää ja lämmittää tehokkaasti!

Vinkki! Sievi XL-lesti sopii sinulle, joka haluat enemmän tilaa jaloille ja varpaille. XL-lesti on myös hyvä valinta myös silloin, jos haluat käyttää kenkien sisässä villasukkia.

Tutustu Sievin talvikenkä-mallistoon ja tilaa omasi jo tänään!