Sievi Gore-tex työkengät

Valitse laadukkaat Sievi GORE-TEX® työkengät haastaviin olosuhteisiin!

Korkealaatuiset Sievi GORE-TEX® työkengät löydät meiltä Sievinetiltä! GORE-TEX® kengät ovat oikea valinta vaihteleviin ja haastaviin olosuhteisiin – ne pitävät jalkasi kuivana ja samalla hengittävät tehokkaasti. Tutustu GORE-TEX® kenkien mallistoon ja valitse omaan käyttötarkoitukseesi sopivin vaihtoehto!

Sievi kengät on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, joten niiden laatuun voit luottaa. Valitsemalla Sievi jalkineet tuet myös samalla suomalaista työtä. Tilaa jo tänään, tarjoamme nopean ja edullisen toimituksen ympäri Suomen!

Kotimaiset Sievi Gore-Tex työkengät

Sievi on tunnettu erityisesti laadukkaista työ- ja turvakengistään, eikä suotta. Näissä jalkineissa yhdistyy turvallisuus ja laatu yhdistyvät mukavuuteen ja niitä käyttäessään tuntee, että ne on suunniteltu erityisesti seisomatyöhön sekä töihin joissa jalat joutuvat koville. Sievi GORE-TEX® kengät eivät ole poikkeus, vaan ne on tehty kestämään kovimmatkin olosuhteet. Kun kaipaat kenkiä, jotka pitävät jalkasi kuivina ja kuitenkin hengittävät tehokkaasti, on valintasi GORE-TEX®!

Mutta mitä on GORE-TEX®?

GORE-TEX® on kalvo, joka sijaitsee kengän pääli- ja vuorimateriaalien välissä. Se on 100% vedenkestävä, mutta silti tehokkaasti hengittävä! GORE-TEX® on myös patentointu kalvon teippaus. Kalvon toiminta perustuu kalvossa oleviin mikroskooppisen pieniin reikiin, joista vesipisarat eivät mahdu sisälle, mutta kehosta tuleva höyry mahtuu ulos. Näin kalvolliset kengät pitävät jalkasi kuivana, mutta antavat kuitenkin jalkojesi hengittää.

Gore Corparation valvoo GORE-TEX® kenkien laatua, joten kun ostat GORE-TEX® kenkiä voit olla varma, että niiden päälliset, saumojen langat, kengän nauhat ja kengän mukavuus ovat moneen kertaa testattu. GORE-TEX® kenkien päälliset valmistetaan korkealaatuisesta teknisestä tekstiilistä tai nahasta.

Muistathan huoltaa Sievin GORE-TEX® työkengät oikein:

Koska GORE-TEX® kalvo sijaitsee kengän päällisen alla, on todella tärkeää kyllästää ja puhdistaa kenkä huolella. Märkä ja likainen pintamateriaali vaikuttaa kalvon hengittävyyteen ja lämmöneristyskykyyn.

Käytä kyllästettä, kuten WOLY WET BLOCKER suojasuihke jo ennen ensimmäistä käyttöä. Kuivunut lika ja kura on parasta pyyhkiä pois sienellä tai harjalla, Sievin GORE-TEX® kenkää voi myös huuhdella haalealla vedellä tarvittaessa.

Millaiset sukat Sievin GORE-TEX® kengissä?

Käytä aina teknisiä sukkia, jotka hengittävät ja siirtävät kosteutta – silloin kengän oma rakenne pääsee töihin!

Panosta laatuun ja hanki Sievi GORE-TEX® työkengät meiltä!