Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 30 päivän vaihto ja palautusoikeus, vaihto on 1 kerran ilmainen, mutta palautuksesta veloitamme 7,90 euron palautusmaksun.

2. Tuotteen vaihto on yhden kerran ilmainen. Palautuksesta veloitamme 7,90 euron palautusmaksun, koska haluamme kannustaa ihmisiä kohti vastuullisempaa ostamista ja harkitumpia ostopäätöksiä.

3. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 2 – 5 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

4. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Sievinet.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info(at)sievinet.fi tai puhelimitse +358 44 724 8419 (arkisin 10-18, lauantai 10-14)

5. Sievinet.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Sievinet.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Sievinet.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot
 

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 2 – 5 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Postin ruuhkatilanteen johdosta he voivat ohjata lähetyksen lähistölla olevaan toiseen noutopisteeseen. Verkkokauppa ei voi vaikuttaa siihen, eikä ole vastuussa tästä.


2. Toimitustavat

Sievinet.fi tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:

  • Nouto lähimmästä postista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Hinta 7,90 €
  • Nouto postin valitsemastasi automaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Hinta 7,90 €
  • Toimitus suoraan kotiovellesi, Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen, ja soittaa ja sopii kanssasi sopivimman toimitusajankohdan. Hinta 12,90 €
  • Postin toimitus työpaikalle. Hinta 12,90 €


3. Maksutavat

Klarna Checkout: Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia!

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,60 euroa.

Osamaksu – Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: Klarna tiliehdot


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 30 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton (tuotteen täytyy olla uutta vastaavassa kunnossa, jotta voimme myydä sen edelleen eteenpäin). 

Välillä tuotepalautus tai -vaihto on välttämätön mikäli tilattu tuote ei ole sopiva tai kokovalinta ei ole osunut oikeaan. Tutustumalla huolellisesti verkkokauppamme tuoteinfoihin, koko-oppaisiin tai kysymällä asiakaspalvelustamme info(a)sievinet.fi  taikka parhaiten soittamalla 044 724 8419 apua koon valinnassa, voimme yhdessä vähentää tuotepalautusten ja -vaihtojen määriä sekä siitä aiheutuvia kustannuksia sekä vaikutuksia ympäristöömme.

Tuotteen vaihto on yhden kerran ilmainen. Palautuksesta veloitamme 7,90 euron palautusmaksun, koska haluamme kannustaa ihmisiä kohti vastuullisempaa ostamista ja harkitumpia ostopäätöksiä.

Sovitathan tuotetta varovasti! Emme hyväksy palautusta, joka on kärsinyt edes sisätiloissa sovituksesta. Tuote on oltava täysin uudenveroinen. HUOMIOITHAN, ETTÄ TUOTTEITA EI SAA KÄYTTÄÄ ULKONA TAI PÄÄSTÄ LIKAANTUMAAN, EIVÄTKÄ NE SAA OLLA LEMMIKKIEN KARVOISSA YMS. TÄLLÖIN EMME HYVITÄ TUOTETTA. TUOTE PALAUTETAAN ASIAKKAALLE ASIAKKAAN KUSTANNUKSELLA. 

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info(at)sievinet.fi tai puhelimitse numeroon  +358 44 724 8419  (arkisin 10-18, lauantai 10-14).

Pyydämme palauttamaan tuotteet Postin asiakaspalautuksena

Postin toimipisteessä sinun tulee kertoa, että kyseessä on asiakaspalautus ja ilmoita asiakaspalautustunnus (asiakaspalautustunnus löytyy palautuslomakkeesta).

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa. 

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Mikäli vaihdat tuotteen toiseen, on ensimmäinen palautus on maksuton. Saman tilauksen mahdollisesta toisesta palautuksesta veloitamme toimituskulut. Jos asiakas ei nouda lähetystä ollenkaan, eikä ilmoita siitä asiakaspalvelumme, veloitamme postikulut.

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info(a)sievinet.fi tai soittamaan +358 44 724 8419 (arkisin 10-17, lauantai 10-14).

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info(a)sievinet.fi tai soittamalla +358 44 724 8419. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Sievinet.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

7. Yhteystiedot

Wild ShoeOy
Kuninkaankatu 14
10600 Tammisaari

puh. +358 44 724 8419

sähköposti: info(at)sievinet.fi