Sievi työkengät

Sievin hyvät työkengät seisomatyöhön, työkengät naisille ja miehille

Laajan valikoiman laadukkaita Sievin työkenkiä naisille ja miehille löydät verkkokaupastamme! Monipuolisesta mallistostamme löydät alalle kuin alalle sopivat Sievi työkengät, jotka pitävät jaloistasi huolta työpäiviesi aikana. Tutustu valikoimaan ja tilaa omat työkenkäsi nyt meiltä – tarjoamme nopean, edullisen toimituksen!

Sievin työkengät ovat erityisesti seisomatyötä tekevän tärkeimpiä työvälineitä!

Jokainen, joka seisoo tai kävelee paljon työpäivänsä aikana tietää, kuinka kurjaa työskentely epämukavissa työjalkineissa on. Sievin työjalkineet kuitenkin pelastavat kipeiltä jaloilta, sillä ne on suunniteltu erityisesti seisomatyöhön ja muihin töihin, joissa jalat joutuvat koville.

Mukavat ja turvalliset työkengät
Työkengistäkin löytyy runsaasti valinnan varaa – sisätöihin valittavanasi on esimerkiksi sandaalit, puolikengät tai pistokkaat oman mieltymyksesi ja työtehtävän mukaan. Ulkotöihin soveltuvat usein parhaiten varrelliset työkengät, kuten maiharit tai saappaat. Yhdistävänä tekijänä Sievin työkenkien suunnittelussa korostuvat ennen kaikkea turvallisuus, luotettavuus ja mukavuus. Työkenkien ulkoasu on pääosin pelkistetty ja yksinkertainen, joskin valikoimasta löytyy myös tyylikkäällä kuosilla tai muulla pikantilla yksityiskohdalla varustettuja vaihtoehtoja.

Valikoimastamme löydät sopivat kengät työhön käytännössä kaikkiin mahdollisiin työtehtäviin aina metsätöistä tai rakennustyömailta toimistotyöhön sekä ravintola-alalle. Sievi työkengät soveltuvat loistavasti esimerkiksi:

  • Hoito- ja hoivatyöhön
  • Ravintolatyöhön
  • Asiakaspalvelutehtäviin
  • Toimistoon
  • Rakennustyömaalle ja teollisuuteen
  • Metsätöihin ja muihin raskaisiin ulkotöihin
  • Valikoimassamme on myös valkoisia työkenkiä, jollaisia erityisesti terveydenhoitoalan ammattilaiset perinteisesti suosivat!

Tulostettavan kuvastomme löydät tästä – voit siis rauhassa tutustua laajaan valikoimaan esimerkiksi yhdessä työkaverien tai työnantajan kanssa.

Kotimainen Sievi on tunnettu erityisesti työ- ja turvakengistään

Sievi työkengät suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun saakka Suomessa, joten valitsemalla Sievi jalkineet tuet myös kotimaista työtä ja käsityökulttuuria. Pidä huolta jaloistasi – valitse Sievin työkengät. Tutustu valikoimaamme ja tilaa!