Sievi matalat turvakengät

Meiltä löydät Sievi matalat turvakengät moniin eri käyttötarkoituksiin! Sievin matalat turvakengät on muotoiltu ergonomisesti ja niissä on käytetty varmasti markkinoiden laadukkaimpia materiaaleja sekä innovatiivisia, turvakengissä tarvittavia ominaisuuksia. Tutustu kotimaisen Sievin turvakenkien laajaan valikoimaan ja valitse omaan käyttötarkoitukseesi sopivin turvakenkäpari!

Tilaa uudet Sievi matalat turvakengät jo tänään tai tutustu tulostettavaan turvakenkä-kuvastoomme, jonka löydät tästä. Kuvaston avulla voit rauhassa tutustua laajaan valikoimaan esimerkiksi yhdessä työkaverien tai työnantajan kanssa!

Sievi matalat turvakengät laajasta valikoimasta

Turvakengät on luotu erityisesti parantamaan työturvallisuutta sekä auttamaan esimerkiksi työtapaturmien välttämisessä. Turvakenkiä suositaan monesti esimerkiksi raskaammilla aloilla, kuten rakennustyömailla, mutta ne ovat tarpeelliset myös esimerkiksi varastoissa, myymälöissä tai keittiöissäkin. Laadukkaat matalat turvakengät ovat ehdoton valinta moniin eri työtehtäviin, mutta ei kannata unohtaa, että ne soveltuvat hyvin myös vapaa-aikaan!

Turvakengissä on useita eri ominaisuuksia, jotka tekevät niistä nimenomaan turvakenkiä. Ominaisuudet myös vaihtelevat kenkämalleittain, mutta monissa turvakengissä on kuitenkin yhdistetty useita eri turvallisuusominaisuuksia. Tyypillisimpiä ominaisuuksia ovat varvas- ja naulaanastumissuojat, jotka suojaavat jalkaa pohjan läpi tunkevilta teräviltä esineiltä. Lisäksi joukosta löytyy niin vettä, öljyä ja jopa 300 ºC kuumuuttakin kestäviä vaihtoehtoja. Lisäksi voit valita perinteisten nauhojen sijaan kengät näppärällä BOA-kiristimellä, jonka ansiosta kenkien jalkaan laitto sujuu nopeasti ja vaivatta. Valitse siis juuri omiin tarpeisiisi parhaiten vastaavat Sievi matalat turvakengät!

Suomalaista työtä

Suomalainen suunnittelu ja valmistus takaavat Sievi kenkien korkean laadun ja voitaisiinkin sanoa, että Sievi matalat turvakengät ovat aidosti ammattilaisilta ammattilaisille! Valitsemalla Sievi turvakengät tuet samalla myös suomalaista työtä.

Sievi turvakenkien valikoima on valtava, joten tutustu myös muihin turvakenkävaihtoehtoihin, jotta löydät varmasti itsellesi sopivimman parin! Meiltä löydät niin matalat turvanilkkurit, turvamaiharit ja kumisaappaat, talviturvakengät, turvasandaalit ja paljon muuta! Tutustu ja tilaa omasi jo tänään!