Sievi turvanilkkurit

Kotimainen Sievi on tunnettu erityisesti turvakengistään. Ergonominen muotoilu, laadukkaat materiaalit sekä monipuoliset ominaisuudet tekevät Sievi turvakengistä ehdottomasti yhdet alansa parhaista. Sievi turvanilkkurit ovat jaloillesi oikea, käytännöllinen valinta moniin eri työtehtäviin ja tyylikkyytensä ansiosta niissä voi hyvin lähteä myös vapaa-ajan aktiviteetteihin. Sievi turvanilkkurit löydät meiltä monissa eri malleissa, väreissä ja eri turvallisuus ominaisuuksilla varustettuna.

Tilaa omat turvanilkkurisi jo tänään tai tutustu tulostettavaan turvakenkä-kuvastoomme, jonka löydät tästä. Kuvaston avulla voit rauhassa tutustua laajaan valikoimaan esimerkiksi yhdessä työkaverien tai työnantajan kanssa!

Sievi turvanilkkurit kaikkiin työtehtäviin meiltä

Turvakengät parantavat työturvallisuutta huomattavasti ja auttavat välttämään esimerkiksi työtapaturmia. Siksi turvakenkiä suositaankin monesti erityisesti raskaammilla aloilla, kuten rakennustyömailla. Laadukkaat turvanilkkurit ovat ehdoton valinta moniin eri työtehtäviin, mutta ne soveltuvat hyvin myös vapaa-ajan käyttöön. Muiden turvakenkien tapaan myös turvanilkkurit on usein varustettu esimerkiksi varvas- ja naulaanastumissuojilla, jotka suojaavat jalkaa pohjan läpi tunkevilta teräviltä esineiltä. Lisäksi hieman korkeampi varsi suojaa jalkaa muilta ulkoisilta haitoilta, mutta myös tukee nilkkaa erityisen tehokkaasti. Siksi turvanilkkurit ovat oiva valinta esimerkiksi silloin, kun on tarvetta kulkea epätasaisessa maastossa tai olosuhteet vaihtelevat.

Sievi turvanilkkurit on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, eli Sievin työkengät ovat aidosti kotimainen valinta. Kengissä on ergonominen muotoilu ja ne istuvat loistavasti juuri pohjoismaiseen jalkaan! Laadukkaat, kulutusta kestävät materiaalit tekevät turvanilkkureista varman valinnan, jotka pitävät jaloistasi huolta työpäivästä toiseen. Sievin työkengissä on lukuisia erilaisia turvaominaisuuksia: naulaanastumissuojat, varvassuojat tai sahasuojat. Nilkkureiden joukosta löytyy niin vettä, öljyä ja jopa 300 ºC kuumuuttakin kestäviä vaihtoehtoja. Lisäksi voit valita perinteisten nauhanilkkureiden sijaan halutessasi kengät näppärällä BOA-kiristimellä, jonka ansiosta kenkien jalkaan laitto sujuu leikiten. Valitse siis juuri omiin tarpeisiisi parhaiten vastaavat Sievi turvanilkkurit!

Pidä huolta jaloistasi myös töissä ja valitse uudet työkengät Sievin kattavista mallistoista! Tutustu valikoimaamme ja tilaa nyt – nopea toimitus ja myös osamaksumahdollisuus!