Sievi naisten sandaalit

Tilaa upeat naisten sandaalit Sieviltä!

Sievin naisten sandaalit löydät laajasta valikoimastamme Sievinetiltä sekä työhön että vapaa-aikaan! Tutustu eri saatavilla oleviin mallistoihimme ja valitse juuri sinun tyyliisi sopivat naisten sandaalit Sieviltä. Tarjoamme nopean, edullisen toimituksen ja ilmaisen palautuksen!

Kotimaiset Sievi naisten sandaalit kaikkiin tarpeisiin

Naisten sandaalit ovat ehdottomasti kesän suosikkituote, mutta talvella sandaalit toimivat hyvin esimerkiksi kotikenkinä. Lisäksi Sievin sandaalit ovat myös erittäin suosittuja työkenkiä. Siksi sandaaleja valitessasi onkin tärkeää ottaa huomioon niiden käyttötarkoitus, sillä myös sandaaleja on paljon eri tyyppisiä. Sandaaleja on esimerkiksi olemassa avoimella kärjellä, jotka ovatkin mukavimmat kesäkuumalla, mutta myös jalkaan sujautettavat sandaalit ovat suosittuja niin vapaa-ajalla kuin töissäkin. Sandaalit voivat olla todella sirot, mutta työkäytössä hieman jykevämmät ja näin myös jalalle tukevammat sandaalit ovat omiaan.

Esimerkiksi toimistotyössä, hoitoalalla sekä keittiöissä vannotaan työsandaalien nimeen, eikä suotta! Sievin työsandaalit ovat tukevat, ergonomiset ja kestävät kovaakin kulutusta. Erityisesti seisomatyötä tekeville sandaalien tulee olla mahdollisimman mukavat, mutta myös istua jalkaan juuri oikein. Myös vapaa-ajan käytössä sandaalien istuvuus ja muotoilu on äärimmäisen tärkeää – kaupunkikierrokset ja lomamatkojen rantabulevardit on huomattavasti mukavampi askeltaa hyvät sandaalit jalassa!

Sievi konepestävät työkengät-sandaalit ovat loistava valinta esimerkiksi hoito- ja keittiötöihin, mutta hengittävyytensä, keveytensä sekä useiden väri- ja kuosivaihtoehtojensa ansiosta ne käyvät mainiosti myös vapaa-aikaan. Umpikärkiset pistokkaat ovat ergonomiset ja valmistettu helposti puhdistettavista, kestävistä sekä tehokkaasti iskuja vaimentavista materiaaleista.

Meiltä saatavilla on myös metallittomia ja ESD-ominaisuuksilla varustettuja sekä öljyn- ja pesunkestäviä sandaaleja vaativampiin olosuhteisiin.

Naisten Sievi sandaalit ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ovat alusta loppuun suomalaista suunnittelua ja tuotantoa. Ajattomat sandaalit kestävät runsaan käytön lisäksi aikaa, kun muistat huoltaa niitä materiaalien vaatimalla tavalla. Esimerkiksi nahkasandaalit vaativat säännöllistä puhdistusta ja rasvausta kaikkien muidenkin nahkakenkien tavoin!

Tutustu valikoimaamme ja löydät juuri sinun tyyliisi sopivat sandaalit niin työhön kuin vapaa-aikaan!