sievi-logo

Sievi Dual Comfort Plus: High Arch tukipohjalliset

45,00 

  • Lesti: Normaali
Tuotetunnus (SKU): 00-99534-003-00H Osastot: ,
  • Ilmainen vaihto-oikeus
  • Nopea ja varma toimitus!
  • 30 päivän vaihto- ja palautus

Sievi Dual Comfort Plus: High Arch – edistykselliset tukipohjalliset SieviBalance® -holvikaarentuella!

Sievi Dual Comfort Plus High Arch tukipohjallisessa on kiertojäykkyyttä ja jalan kontrollia lisäävä SieviBalance® -holvikaarentuki. Nämä sopivat sinulle, jolla on korkea jalkaholvin kaari!

Nämä pohjalliset tuovat nimensä mukaisesti maksimaalista käyttömukavuutta kengillesi – iskuja vaimentava EVA-pohjakerros ja kantaosan sekä päkiän PORON®-iskuvaimennustyynyt vaimentavat tehokkaasti ulkopuolisia iskuja ja vähentävät rasitusta.  Innovatiivinen SieviBalance®-kiertojäykiste parantaa jalkineen kiertojäykkyyttä sekä jalan kontrollia, jonka ansiosta nilkkoihin kohdistuva rasitus vähenee merkittävästi.

Pehmeä ja miellyttävän tuntuinen pintamateriaali on hengittävä ja pohjallisen välikerros imee kosteutta samalla kuivuen nopeasti tarjoten jaloissasi miellyttävän tunteen.

Sievi Dual Comfort pohjalliset ovat antistaattisia ja ESD-hyväksyttyä. Voidaan pestä käsin.

Sievi Dual Comfort Plus pohjallisia on saatavilla myös matalalle tai neutraalille jalkaholvin kaarelle sekä erittäin korkealle jalkaholvin kaarelle – valitse itsellesi sopivin vaihtoehto!


Toimituskulut

Nouto valitsemastasi Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa.

7,90 €

Toimitus suoraan kotiovellesi haluamaasi osoitteeseen. Postinjakaja soittaa ja sopii kanssasi sopivimman toimitusajankohdan.

12,90 €