Sievinet.fi

Tervetuloa Wild Shoen Sievinet.fi -verkkokauppaan!

Olemme Sievin valtuutettu jälleenmyyjä ja sievinet.fi palvelee Suomen laajimmalla Sievi-kenkien valikoimalla. Meiltä löydät tyylikkäät vapaa-ajan kengät, sekä laadukkaat turvakengät ja ammattijalkineet. Sievinet.fi on Sievin Jalkine Oy:n valtuuttama jälleenmyyjä.

Vaivaton ja luotettava Sievi tuotteiden verkkokauppa.

Wild Shoe Oy – Sievinet.fi on myynyt Sievin jalkineita jo useita vuosia ja uudessa verkkokaupassa yhteistyö Sievin Jalkine Oy:n kanssa tiivistyy entisestään. Valikoimassamme ovat kaikki Sievin vapaa-ajan kengät, turva- ja työkengät.

Sievin Jalkine Oy on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievi on myös harvinainen, koska kenkämerkki on aidosti suomalainen, joka suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Sievi on panostanut sekä tekniseen tuotekehitykseen että muotoiluun ja on moneen kertaan palkittu yritys. Sievin päämääränä on ensisijaisesti valmistaa erilaisiin olosuhteisiin ja työtehtäviin sopivia jalkineita ja samalla tuottaa jalkineita, jotka merkittävästi vaikuttavat työturvallisuuteen, työssä viihtyvyyteen ja tehokkuuteen. Lisätietoja Sievin Jalkine Oy:stä voit lukea www.sievi.com verkkosivulla.

Verkkokaupassamme Sievinet.fi ostaminen on mukavaa ja helppoa! Myös maksaminen sujuu turvallisesti ja nopeasti suomalaisten verkkopankkien ja luottokorttien kanssa. Voit maksaa tilauksen myös laskulla!

Sievinet.fi asiakaspalvelu.

Verkkokauppamme asiakaspalvelu palvelee numerossa +358 44 724 8419 (ma-pe 10-18, la 10-14) tai info(at)wildshoe.fi.

Myyntipalvelumme palvelee myös yritysasiakkaita ympäri Suomen.