sievi-logo

Outlet Sievi Sweet RX Roller+ S3

  Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

  Tuotetunnus (SKU): X1-52354-142-92M Osastot: , ,
  • Ilmainen vaihto-oikeus
  • Nopea ja varma toimitus!
  • 30 päivän vaihto- ja palautus

  OUTLET Sievi Sweet RX Roller S3 turvakenkä BOA®-kiinnityksellä. Valmistettu kestävästä, vettä hylkivästä ja hengittävästä mikrokuidusta. Turvakenkä on varustettu alumiinivarvassuojalla ja komposiitti X naulanastumissuojalla, joka on kehitetty suojamaan entistä ohuempia nauloja vastaan. Jalat pysyvät kuivina hengittävän 3D-dry vuoren ansiosta. Sievin Sweet RX Roller S3 turvakenkä on kevyt ja sporttinen, sekä tukee jalkaa anatomisesti.

  2-laatu

  Outletin kautta voit ostaa uusia ja hyväkuntoisia asiakaspalautusjalkineita ja poistotuotteita alennettuun hintaan. Kaikki jalkineet ovat tarkastettu huolellisesti! Outletin tuotteilla ei ole maksuton vaihto- tai palautusoikeus, koska haluamme pitää Outlet tuotteiden hintatason alhaisena ja koska jokainen palautettu tuote kuormittaa ympäristöä.


  Toimituskulut

  Nouto valitsemastasi Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa.

  7,90 €

  Toimitus suoraan kotiovellesi haluamaasi osoitteeseen. Postinjakaja soittaa ja sopii kanssasi sopivimman toimitusajankohdan.

  12,90 €