-41%
sievi-logo

Outlet Sievi sandaalit Floret (2-laatu)

49,95 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 49,95 .

  • 2-laatu
Tuotetunnus (SKU): XX-12327-502-9MF Osastot: ,
  • Ilmainen vaihto-oikeus
  • Nopea ja varma toimitus!
  • 30 päivän vaihto- ja palautus

OUTLET Sievi Floret – Sievin klassinen sandaali piristävällä kuviolla. Hollannikastyyppinen ja monikäyttöinen ESD-malli. Käännettävässä takaremmissä venyke joka parantaa istuvuutta. Sandaalin FlexStep®-kiilapohja on joustava, iskuja vaimentava, tukeva ja hyvin pitävä. Päällinen on kestävästä mikrokuidusta.

  • 2-laatu

Outletistamme löydät vaihtelevan valikoiman 2-laatuisia Sievi jalkineita! Useimmiten 2-laadun kengissä on jokin pieni kosmeettinen vika, kuten naarmu, vino sauma tai muu vastaavanlainen näkyvä virhe, joka ei kuitenkaan vaikuta jalkineiden käyttöön tai muihin ominaisuuksiin. Sievi 2-laadun jalkineet ovat siis täysin käyttökelpoisia, mutta huomioithan, että niille ei myönnetä Sievin normaalia 12kk mittaista takuuta. Ostamalla 2-laadun jalkineet teet palveluksen ympäristöllemme ja mikä parasta – saat laadukkaat jalkineet hieman edullisemmin!


Toimituskulut

Nouto valitsemastasi Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa.

7,90 €

Toimitus suoraan kotiovellesi haluamaasi osoitteeseen. Postinjakaja soittaa ja sopii kanssasi sopivimman toimitusajankohdan.

12,90 €