sievi-logo

Outlet Sievi Saimi XL kävelykengät

  Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

  Tuotetunnus (SKU): X5-32580-432-38P Osastot: ,
  • Ilmainen vaihto-oikeus
  • Nopea ja varma toimitus!
  • 30 päivän vaihto- ja palautus

  OUTLET Sievi Saimi XL – tyylikäs punainen kävelykenkä kiilakorolla. Naisten kevyet kävelykengät pienellä korolla. Kengissä on hengittävä ja kestävä päällinen nupukista. Sievi Saimin joustava venyke helpottaa kengän jalkaan laittamista ja lisää käyttömukavuutta. FlexStep®-kiilapohja on joustava, iskuja vaimentava, tukeva ja hyvin pitävä.Saimi XL kengissä on Sievin laaja-lesti, joka antaa jaloille ja varpaille enemmän tilaa. Saimi XL on myös erinomainen kesäkenkä!

  2-laatu.

  Outletin kautta voit ostaa uusia ja hyväkuntoisia asiakaspalautusjalkineita ja poistotuotteita alennettuun hintaan. Kaikki jalkineet ovat tarkastettu huolellisesti! Outletin tuotteilla ei ole maksuton vaihto- tai palautusoikeus, koska haluamme pitää Outlet tuotteiden hintatason alhaisena ja koska jokainen palautettu tuote kuormittaa ympäristöä.


  Toimituskulut

  Nouto valitsemastasi Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa.

  7,90 €

  Toimitus suoraan kotiovellesi haluamaasi osoitteeseen. Postinjakaja soittaa ja sopii kanssasi sopivimman toimitusajankohdan.

  12,90 €