-30%
sievi-logo

Outlet Sievi Anja kävelykengät (2-laatu)

95,00 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 95,00 .

  • 2-laatu
Tuotetunnus (SKU): X1-32603-212-45M Osastot: , ,
  • Ilmainen vaihto-oikeus
  • Nopea ja varma toimitus!
  • 30 päivän vaihto- ja palautus

OUTLET Sievi Anja – naisten mustat kävelykengät. Mukavat ja kauniit kävelykengät vetoketju kiinnityksellä, sekä ulko- ja sisäsyrjä-venykkeellä. Hengittävä ja kestävä päällinen pintanahasta. Sievi Anjan FlexStep®-kiilapohja on joustava, iskuja vaimentava, tukeva ja hyvin pitävä.Kengissä on irrotettavat antibakteeriset -pohjalliset. Tekstiilivuori ja ESD-hyväksytty malli.

  • 2-laatu

Outletistamme löydät vaihtelevan valikoiman 2-laatuisia Sievi jalkineita! Useimmiten 2-laadun kengissä on jokin pieni kosmeettinen vika, kuten naarmu, vino sauma tai muu vastaavanlainen näkyvä virhe, joka ei kuitenkaan vaikuta jalkineiden käyttöön tai muihin ominaisuuksiin. Sievi 2-laadun jalkineet ovat siis täysin käyttökelpoisia, mutta huomioithan, että niille ei myönnetä Sievin normaalia 12kk mittaista takuuta. Ostamalla 2-laadun jalkineet teet palveluksen ympäristöllemme ja mikä parasta – saat laadukkaat jalkineet hieman edullisemmin!


Toimituskulut

Nouto valitsemastasi Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa.

7,90 €

Toimitus suoraan kotiovellesi haluamaasi osoitteeseen. Postinjakaja soittaa ja sopii kanssasi sopivimman toimitusajankohdan.

12,90 €