-32%
sievi-logo

Outlet Sievi Aila XL punaiset talvinilkkurit

129,00 

  • 2-laatu
Tuotetunnus (SKU): XX-22422-232-4VP Osastot: ,
  • Ilmainen vaihto-oikeus
  • Nopea ja varma toimitus!
  • 30 päivän vaihto- ja palautus

OUTLET Sievi Aila XL mustat talvinilkkurit. Naisten talvinilkkurit nauhakiinnityksellä. Vetoketju helpottaa nilkkurin jalkaan laittamista. Päällinen on vesikestokäsiteltyä pintanahkaa. GripStep®-pitopohja on joustava ja erinomainen valinta pakkaskeleillä sen kitkaominaisuuden takia. Nilkkurissa alumiinihuopapohja ja lämmin vuori villasta, jotta jalat pysyvät lämpiminä. Sievin XL lesti antaa jaloille ja varpaille enemmän tilaa.

2-laatu.

Outletin kautta voit ostaa uusia ja hyväkuntoisia asiakaspalautusjalkineita ja poistotuotteita alennettuun hintaan. Kaikki jalkineet ovat tarkastettu huolellisesti! Outletin tuotteilla ei ole maksuton vaihto- tai palautusoikeus, koska haluamme pitää Outlet tuotteiden hintatason alhaisena ja koska jokainen palautettu tuote kuormittaa ympäristöä.


Toimituskulut

Nouto valitsemastasi Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa.

7,90 €

Toimitus suoraan kotiovellesi haluamaasi osoitteeseen. Postinjakaja soittaa ja sopii kanssasi sopivimman toimitusajankohdan.

12,90 €